Slide background

Zen
Stack

Kapsel
Press

Värderar
Kunder

Zen
Stack

Reachgenius

Uppfinner nya koncept

I nyheterna

Läs Mer

Världens första
lagliga mikrodosering

september 18 2018

Slide background

Kapsel
Press

Utvecklar

Introducerar vår nya
JTJ-V kapsel press

September 11 2018

För att möta efterfrågan

Läs Mer

Slide background

Värderar
Kunder

Betygsätt

❯ Köp Nootropics

Många nya produkter
på G

August 18 2018

Och få 20% rabatt på nästa köp

Läs Mer

Slutsåld

399,00 kr
(5)
• Höjer mental energi• Höjer fokus• Höjer motivation och stödjer innovativt tänkande• Ökar inlärningskapacitet• Förbättrar minne• Förenklar avancerat logiskt tänkande• Ökar välmående• Motverkar stress och rädsla...
Snabbvy
Gilla
Slutsåld

349,00 kr
Flaska som innehåller antingen 100mcg eller 300mcg N-Acetyl Semax Amidate per spray.Total mängd vätska per flaska är 10ml, total mängd N-Acetyl Semax Amidate är 10mg eller 30mg.Totalt antal spray per flaska:...
Snabbvy
Gilla
Slide thumbnail

Kundutlåtanden

Linnea E. CEO, Dinomite Media

Redan första dagen med Reachgenius produkter märkte jag att jag hade lättare för att fokusera på en uppgift i taget. Som egenföretagare har man många bollar i luften och det blir lätt rörigt i huvudet, men nu kunde jag jobba fokuserat och vara helt närvarande utan distraktioner.

Anniqa O. CEO, Othinds Consulting

Sedan jag började med Noopept så har jag upptäckt att jag inte längre skjuter upp på saker, utan nu gör jag sakerna direkt när det kommer upp i mitt medvetande.

Slide thumbnail

Christian E. Marketing Coordinator
Digital Channels at Systemair

Reachgenius har hjälpt mig behålla fokus och slippa känslan av stress under arbetsdagar fyllda med många och omväxlande uppgifter.

Jesper S.
Institutionen för Informatik
Umeå Universitet

Noopept Pro är den absolut bäst balanserade stacken jag testat hittills, utöver den upplevda ökade hjärnstyrkan så har jag nog aldrig mått så psykiskt bra i hela mitt liv som när jag äter dessa!

Slide thumbnail

Simon T. Visual Effects Artist

Detta var en mycket bra webbutik som svarar snabbt och professionellt på mail. Varorna jag köpte levererades väl paketerat dagen efter. Bäst!

Gus N. Högskoleingenjör

Efter någon dag så har jag ordning på alla mina studier, och jag får en enorm ork med att göra saker jag normalt sätt hade struntat i eller varit för lat för att göra. ReachGenius har hjälpt mina studier något enormt och nu flyter allt på precis som det ska.

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in