Klicka för att se fler produkter.
Inga produkter hittades.

Våran butik använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse för användare och vi rekommenderar att du accepterar detta för att kunna erfara en full navigationsupplevelse.

Jag accepterar
Noopept Pro Stack

Mängd: 90 kapslar
399,00 kr
Sammantaget betyg
5
5 Recensioner
Quality
(5)
Fit
(5)
Jag har nu använt denna produkt en vecka efter att ha läst på om innehållet samt om Nootropika i allmänhet och jag är mycket nöjd. Jag vågade inte tro att den positiva känslan och de konstruktiva tankebanorna skulle vara så pass påtagliga men skillnaden är markant. Man har full kontroll över både omdöme och beteende och även om måendet höjs på ett behagligt sätt hade jag absolut inte kallat effekten narkotisk eller droglik. Härligt funktionellt! En dags leveranstid.

Produkt: 5/5
Service: 5/5
Mängd - 90 kapslar 5 Månad  sedan
Anmäl Hjälpte det här dig? 1 0 0
Riktigt bra på att få mig att fokusera utan att tankarna ger sig iväg på sidospår. Rekommenderas.
Mängd - 90 kapslar 3 Månad  sedan
Anmäl Hjälpte det här dig? 0 0 0
Jag har sysslat med nootropics och racetams en tid. Hela tiden fick jag beställa från andra länder, främst USA. Att ha en sida jag kan beställa från inom Sverige är GULD värt. Det som gjorde mig från första gången jag köpte produkter från ReachGenius var att kvalitén, utbudet och priserna är riktigt bra.
Arcalion/Sulbutiamine är en av mina favoriter. En Nootropic jag svarar bra på. Så köpte jag Noopept Pro som också innehåller Sulbutiamine, Noopept å Alpha GPC. Vilken Stack! SUVERÄN!
Allan
Grym produkt
Mängd - 90 kapslar 3 Månad  sedan
Anmäl Hjälpte det här dig? 0 0 0
- Ain`t No Joke - Learning More!
Mängd - 90 kapslar 3 Vecka  sedan
Anmäl Hjälpte det här dig? 0 0 0
Har testat både Alpha Brain (Onnit) och Ciltep (natural stacks) utan några vidare resultat. Den här ger mig enorm klarhet i tänkandet, mer energi, bättre formulering av ord, mer fokus. Rekommenderas starkt!
Grym produkt
Mängd - 90 kapslar 5 Månad  sedan
Anmäl Hjälpte det här dig? 0 0 0

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in