Zen Stack


Innehåll per kapsel:

  • 4-Hydroxy-N-methyl-N-propyltryptamine: 0.5mg
  • Noopept: 3mg
  • Koffein: 40mg
  • E460 (MCC): 456mg (fyllnadsmedel)
599,00 kr
Mängd
Gilla1
Beskrivning

Världens första kommersiella microdosing produkt

Microdosing innebär att konsumera subperceptuella mängder av psykoaktiva ämnen med hallucinogena egenskaper. Subperceptuell betyder att effekterna är mycket subtila, men kan ge ett märkbart inflytande på ditt liv. Typiskt integrerar individer subperceptuella doser i sin veckorutin. Mikrodoserare rapporterar ofta högre nivåer av kreativitet, mer energi, ökat fokus och förbättrade relationsfärdigheter.

Vissa rapporterar att microdosing hjälper till att öka spirituell medvetenhet och förbättra alla fem sinnen.

Substansen 4-HO-MPT har en mycket direkt effekt genom att imitera serotonin. Detta innebär att en av dess huvudsakliga effekter är att stimulera en serotoninreceptor, som ligger i människans prefrontala cortex, kallad "5-HT2A". Stimuleringen av 5-HT2A-receptorn leder till två mycket viktiga resultat:

Produktionen av "Brain Derived Neurotrophic Factor" (BDNF). BDNF är som en "Miracle-Gro" för din hjärna. Det stimulerar tillväxt, anslutningar och aktivitet."

Den ökade överföringen av "Glutamat." Glutamat är neurotransmittorn som är främst ansvarig för hjärnfunktioner som kognition, lärande och minne.

Glutamat och BDNF samarbetar på sätt som vi fortfarande försöker förstår, men det har blivit klart att ha fler av varje leder till många av fördelarna vi alla söker från mikrodosering.

En annan sak som psykedelika gör är att få delar av hjärnan som vanligtvis inte kommunicerar med varandra ... att kommunicera med varandra! Psykadelika tillåter dessa unika anslutningar att bildas genom att dämpa aktiviteten hos en ofta överanvänd del av vår hjärna som heter "Default Mode Network" (DMN).

Default Mode Network är ett område i hjärnan som används för en rad olika mentala aktiviteter, inklusive dagdrömmande, självreflektion och tankar på det förflutna eller framtiden. Några studier tyder på att depression är kopplad till en överaktiv DMN. Det är möjligt att en mycket aktiv DMN får oss att ruva, överanalysera oss själva och gå ut ur nuet för att ständigt ifrågasätta det förflutna och framtiden. Detta hjälper till att förklara varför dessa ämnen kan användas för att bekämpa depression och ångest och också leda till insikter och kreativa perspektiv som annars inte är tillgängliga för oss.

Produktdetaljer
Recensioner
Inga kommentarer
Frakt & Returer

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in