Bromantane

Slutsåld
1 Recension

Innehåll per kapsel:

  • Bromantane: 50mg

  • Maltodextrin: 300mg
299,00 kr
Mängd
Tillfälligt slut
Gilla6
Beskrivning

Bromantane / bromantan (Ladasten) är ett ämne som utvecklades i Ryssland under 1980-talet; det är ett derivat av adamantan. Det är en actoprotector vilket är en slags substans som ökar fysisk aktivitet under extrema miljöförhållanden (lågt syre, hög temperatur etc.).

Bromantane ökar energi, minskar ångest, hämmar trötthet, främjar inlärning och förbättrar rörelsekoordination. Alla dessa effekter kombinerat ökar både mental och fysisk prestanda.

Även om bromantans exakta mekanism är okänd så tror forskare att bromantan fungerar genom att öka hjärnaktiviteten (i hippocampus, hypotalamuskärnor och retikulära kärnor i operculumet).

Det verkar genom dopaminsystemet, genom att öka tyrosinhydroxylas och aminosyradekarboxylas. Detta ökar i sin tur dopaminbildning (syntes) från tyrosin. Genom att öka dopamin ökar bromantan vakenhet och snabbt tänkane. Bromantan ökar också serotonin i hjärnan, vilket hjälper till att öka känslan av lycka.

I en studie av 10 friska individer förbättrade bromantan produktivitet, vakenhet och motorprestanda (rörelse och samordning).

I en råttstudie höjde bromantan genom att öka dopamin, vakenhet och snabbt tänkande.

I en annan råttstudie förbättrade bromantan kortsiktigt minne, motivation, planeringsförmåga och uppmärksamhet.

Hos råttor ökade bromantanhjärnans aktivitet.

Produktdetaljer

Datablad

Produktform
Gelatinkapslar
Dosering
50mg per kapsel
Paketering
HDPE burk
Recensioner(1)
Sammantaget betyg
5
1 Recension
Quality
(5)
Fit
(5)
Frakt & Returer

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in