Fladrafinil

Slutsåld
3 Recensioner

Innehåll per kapsel:

• CRL-40,941 (fladrafinil): 40mg
• Maltodextrin: 300mg

299,00 kr
Mängd
Tillfälligt slut
Gilla3
Beskrivning

Modafinil Sverige - Fladrafinil - En analog

Levern hjälper till att metabolisera fladrafinil i sin användbara form av modafinil. Den hjälper människor att förbättra hjärnans funktion när de försöker fokusera och behålla vakenhet. Fladrafinil påverkar också centrala nervsystemet och hjälper till att förhindra återupptaget av dopamin i hjärnan. Även om det inte är helt klart hur detta ämne fungerar, har det visat sig att hjälpa människor att övervinna sin sömnighet på dagtid eller med att arbeta i treskiftsjobb utan att känna sig sömnig under nattskiftet.

Fladrafinil (det kemiska namnet för denna nootropic är CRL-40,941, och även känt av ett annat namn som kallas fluorafinil), är en eugeroic nära besläktad med adrafinil och modafinil. Ett intressant faktum är att modafinil är den populära versionen av fladrafinil och bis (p-fluor) ringsubstituerat derivat av adrafinil. Fladrafinil hittades först på 1970-talet tillsammans med en rad liknande nootropics och kan producera anti-aggressiva effekter hos både djur och människor, vilket adrafinil inte kunde producera. Det är en kraftfull och väletablerad analog av modafinil som gör det möjligt för användaren att öka fokus, minne och kognition.

Fladrafinil eller CRL-40,941 har neuropsykofarmakologiska egenskaper som liknar adrafinil, eller CRL-40,028 som är ett känt uppiggande medel. Det skiljer sig från det senare med dess anti-aggressiva egenskaper. Det observeras också att Fladrafinil eller CRL-40,941 ger en annan fördel jämfört med adrafinil avseende upptagning oralt; i själva verket är fladrafinil, som psykotoniskt medel, tydligt nästan två gånger så effektiv vid oral administrering, hos råtta och hos människa, än adrafinil.

Produktdetaljer

Datablad

Produktform
Kapslar
Dosering
40mg per kapsel
Paketering
HDPE burk
Recensioner(3)
Sammantaget betyg
4.3
3 Recensioner
Quality
(4.3)
Fit
(4.3)
Frakt & Returer

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in