Oxiracetam

Slutsåld

Innehåll per kapsel:

  • Oxiracetam: 500mg
299,00 kr
Mängd
Tillfälligt slut
Gilla0
Beskrivning

FÖRDELAR OCH EFFEKTER

Oxiracetam är en av de mest populära nootropics, välkänd och högt ansedd för sina enastående kognitiva förbättringsegenskaper och mild stimulansförmåga. Den har också visat sig vara säker och väl tolererad även vid höga doser, och den måttliga kostnaden, tillgängligheten och goda resultat vid stackning av andra nootropics gör den till ett måste för många nootropiska användare. Några av fördelarna med oxiracetam är följande:

Förbättrat minne

Oxiracetam har visat sig förbättra minnet i allmänhet, både minnesbildning och lagring samt utövar en signifikant positiv effekt på återkallingshastigheten. Användare har noterat att denna funktion är särskilt användbar när man tar tentor eller studerar matematiska eller logiska intensiva ämnen, men det kan också vara ett betydande hjälpmedel vid studier och arbeten inom konceptuella och kreativa ämnen.

Förbättrat logiskt / tekniskt tänkande

Medan den största majoriteten av användarna citerar övergripande inlärnings och minnesförbättringar som viktiga fördelar med oxiracetam, rapporterar en betydande andel användare också att de upplever dramatiska förbättringar inom logiskt och tekniskt tänkande. Vissa användare rapporterar också att oxiracetam förbättrar deras analytiska och resonemangskunskaper.

Förbättrad inlärning

Nästan alla oxiracetam-användare är överens om att kosttillskottet gör lärandet snabbare och enklare, och djurstudier stöder dessa anekdotiska rapporter. [4] Denna effekt kan delvis bero på den ökade lättheten och hastigheten för både minnesbildning och återkallning som kosttillskottet skapar, men det är också troligt att det kan hänföras till ett enklare och mer flytande "tankeflöde" som de flesta oxiracetam-användare upplever.

Koncentration och fokus

Oxiracetam är välkänt för att förbättra användarnas övergripande koncentration och fokus, vilket gör det lättare att hålla sig till ett ämne under längre perioder utan ett minskat intresse eller uppmärksamhet. Även om många racetamklasstillskott har denna förmåga i viss utsträckning, gör oxiracetam sig själv till en studentfavorit på grund av dess särskilda styrka på detta område, speciellt vid tentamen.

Sinnesintryck

Många användare rapporterar att de upplever definitiva förbättringar i sinnesintryck när oxiracetam tas, med ljud som verkar djupare och mer komplexa och visuella intryck blir färgglada med större kontrast. Detta fenomen kan delvis bero på en ökad aktivitet på vänster hjärnhalvas funktion när oxiracetam tas.

Ökad fysisk och mental energi

Oxiracetam fungerar som ett mildt stimulansmedel i centrala nervsystemet, vilket ökar både fysisk och mental energi utan de nervösa eller stissiga känslor som amfetamin och andra CNS-stimulanter kan skapa. De flesta användare anser att denna aspekt är bland kostillskottets mest fördelaktiga effekter, särskilt när man studerar eller förbereder sig för tentor.

Oxiracetam används för nootropa ändamål som att förbättra inlärning hos studenter eller förebygga kognitiv nedbrytning. Liksom alla andra racetamer är det en syntetisk molekyl som inte finns i livsmedelskällor eller i naturen.

När man tittar på bevisen för oxiracetam vid denna tidpunkt verkar det ha en hel del mänskligt bevis för att minska nivåer av organisk kognitiv förlust (en naturlig förlust i kognition som uppträder under åldringsprocessen som inte är associerad med något sjukdomstillstånd ) och demens, medan den ensamma studien hos personer med Alzheimers inte visade någon uppenbar fördel med oxiracetamtillskott. När det hjälper till med kognitiv nedgång är det något jämförbart med effekten av Alpha-GPC och verkar vara lite kraftigare än piracetam.

När man tittar på djurbevis verkar oxiracetam mycket tillförlitligt och potentiellt hindrar amnesi som induceras av en mängd olika antikolinerge eller anti-glutaminerga föreningar (injektioner på 3-30 mg / kg hos råttor, som i stort sett normaliserar minnesbildning). Det har blivit involverat i ökad minnesbildning i annars friska och unga råttor / möss utan uppenbar kognitiv försämring (vilket tyder på att den kan användas som en nootropic) men det verkar krävas minst en fem dagars doseringstid.

Produktdetaljer

Datablad

Produktform
Gelatinkapslar
Dosering
2-5 kapslar dagligen
Paketering
HDPE burk
Recensioner
Inga kommentarer
Frakt & Returer

Meny

Dela

QR kod

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara gillade produkter.

Logga in